Otomatik Tente

Otomatik Tente ile Terasınıza değer katıyoruz. en modern Tente Otomatik sistemler yapıyoruz.

Otomatik Tente

Terasınıza değer katıyoruz. Ahşap veya cam ürünlerle en modern Teras kapatma sistemleri yapıyoruz. İstanbul da her semtte projelendirme HAUS FARGEN Yapı teras kapama sizler için vardır..

Otomatik Tente

Bioklimatik Pergola sisteminde aydınlatma opsiyonel olup istenilmesi halinde eklenebilir. İsteğinize özel aksesuar kullanımı ile birlikte Ral renk seçimlerini değerlendirebilirsiniz.

Otomatik Tente sistemi nedir?

Yeni çıkan bir üründür. Genelde lüks villalarda kullanılmaktadır.Teras ve veranda kapatmada,açık bahçede veya havuz başında ayrıca araba garajlarında da kullanılmaktadır.avrupada ise CARPOT diyede bilinmektedir.

Otomatik Tente sistem nedir?

Açma kapaması alüminyum lamellerden oluşmaktadır.güneşin yönünü yelpaze gibi diğer bir tarafa yönlendirmektedir.otomatik uzaktan kumanda ile sağa sola yönlendirme yapılmaktadır.

Otomatik Tente nedir?

Otomatik Tente sistemleri

Adından da anlaşılacağı üzere dış mekanlarda iklimlendirme sistemine en uygun kapama yöntemlerinden biridir. Lamel ve oluk profillerinde farklı aydınlatma seçenekleri bulunmaktadır.

Bioklimatik Pergola Sistemi Ne İşe Yarar?

Açık alanı bulunan hemen hemen tüm işletmeler bioklimatik pergola tavan kapama sisteminden yararlanarak mekanını genişletmektedir. Bioklimatik pergola sistemleri deyince ilk akla gelen marka haus fargen bioklimatik(bioclimatic) markasıdır.

Diğer tavan kapama sistemlerinde olduğu gibi gün ışığının etkisini azaltmaz ve sizleri karanlıkta bırakmaz. Akıllı çatı sistemleri olan bioklimatik pergola,

Özel üretim ile klima kullanmanız gereken durumlarda bioklimatik pergola sistemleri işinizi görecektir. Bu sistemler sayesinde kolayca açık alanlarınızı rahatlıkla şık bir tasarım ve modelle yaptırabilirsiniz.

Her mekana uygun şekilde tasarlanabilen Bioklimatik Pergola Sistemleri mekanlarınıza şıklık katar. Çeşitli ürün ve renk skalasıyla dört mevsim kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Otomatik Tente kapatma sistemleri ile ilgili görselleri HAUS FARGEN sitesine girerek orada 1000 lerce resim arasından sizlerin mekanınıza uygun bir model seçerek yaptırabilirsiniz.

Otomatik Tente Tam otomatik hareketli; Açılır kapanır,; güneş kırıcılı; Lineer LED aydınlatmalı; Sağlam,; Uzun ömürlü, Biyoklimatik Araba Garajı / haus fargen Pergola ... Kış Bahçesi / Biyoklimatik ve Cam Sistemleri. ... Havuz üstü kapatma / Askılı Bioclimatic / Zip Perde. Güneş ışınlarının sizi rahatsız etmesine izin vermeyin! Bioklimatik pergola sistemi ile evinizi veya işyerinizi dört mevsim yaşanabilir hale getirin.

Giyotin, zip perde ve sürme cam sistemleri ile birlikte montaj imkanı vardır. - Bioklimatik sistemde; tavan kapanma malzemeleri olarak kullanılan paneller, Biyoklimatik pergola sistemi, içeriğindeki panellerin katlanma hareketi ile yukarı çatıdan hava sirkülasyonunu sağlarken, güneşli zamanlar için de gölgelendirme görevi yapmaktadır.