Pergola Aksesuarlari

Dış mekan odanızın görünümünü ve stilini iyileştiren bioklimatik pergola dekorasyonları, mekanınızın işlevselliğini de artırabilir

Pergola için 5 Aksesuar

Pergola Aksesuarlari Artık bir Pergola'ya sahip olduğunuza göre, muhtemelen dış mekan alanınızı dekore etmenin ve ona aksesuar eklemenin yaratıcı yollarını düşünüyorsunuzdur. Dış mekan odanızın görünümünü ve stilini iyileştiren bioklimatik pergola dekorasyonları, mekanınızın işlevselliğini de artırabilir. Pergola Tente çarpıcı hale getirmek için ekleyebileceğiniz birkaç aksesuar var. 

İşte En İyi 5 Pergola Aksesuarları Listemiz

ISITICI

Bahçenin huzur ve sükunetinin tadını çıkarmak, yemek yemek veya arkadaşlarınızı ve ailenizi eğlendirmek olsun, hepimiz dışarıda oturmanın zevkini isteriz  veranda ısıtıcılarımız bunu ilkbaharın başlarında ve daha sonra sonbaharda yapmanızı sağlar. Sahipler, geliştiriciler ve tasarımcılar, dış ticaret fırsatlarını en üst düzeye çıkarmak için genellikle dış mekan ortamında perakende satış alanını teşvik eder. Bunun nedeni, kafelerde, barlarda, otellerde insanların açık alan kullanımını sevmesidir. Bu, özellikle iyi tasarlanmış dış mekanlara sahip alışveriş merkezlerine baktığınızda ve her zaman dolu olduğunu gördüğünüzde geçerlidir, çoğu zaman bunu yapmayanların cirosunu ikiye katlar. Warmup veranda ısıtıcıları, kafelerde, barlarda, çatılarda, avlularda dış mekan için mükemmel seçimdir. Ev sahipleri, kış bahçelerinde ve bahçelerde veranda ısıtıcılarına sahip olmaktan yararlanır.

Motorlu Perdeler

Bioclimatic Pergola kumaşları ile birinci sınıf motorlu panjur sistemi ile yeni, ileri teknolojiyi evinize dahil edin. Bu mükemmel unsurlar, uzaktan kumandalı çalışma ile özel bir alan oluşturmak, gölgeleme sistemlerinizi kolayca akıllı ve işlevsel hale getirmek için bir reçetedir. Modern, yenilikçi ve şık giyotin formatına kadar dikey, yatay ve geleneksel gölgeleme olabilirler. Motorlu panjurun avantajları, çalıştırma kablosu gereksinimini ortadan kaldırmasıdır. Pencereleriniz büyük veya ulaşılamıyorsa, kolaylık ve zorunluluk açısından en üst düzeydedirler. Otomatik panjurlarımız, evinize optimum ışık iyileştirmesi ve en üst düzeyde kolaylık sağlar. Evinizin neresinde olursanız olun, tek bir düğmeye basarak ışığı ve sıcaklığı düzenleyin.  

UZAKTAN KUMANDA

Hausfargen, iç ve dış mekan uygulamalarınızı senkronize etmek ve kontrol etmek için basit ve etkili cihazlarıyla ev elektronik sistemlerinizin otomasyonunu çok kolay hale getirir. Hayatınıza işlevsellik katmak için kurulumlarınızı ve satın alımlarınızı tamamlamak için gölgeleme ve cam sistemlerimizle birlikte bir dizi Somfy ürünü sunuyoruz. En iyi somfy kontrol cihazlarından biriyle tanışın: RTS aydınlatma alıcısı. Çoklu ışıklar dahil her türlü dış mekan aydınlatması için radyo alıcısı. Tüm ışık türleri için  Yenileme ve yükseltme için ideal: kolay konektörler sayesinde zaman kazanın. Işıkların uzaktan kumanda ile uzaktan kumanda edilmesini sağlar.

MOBİLYA

Dış mekan mobilyaları, dış mekan alanınızı doldurmak için olmazsa olmaz bir aksesuardır. Mobilya parçaları davetkar olabilir, rahatlık katabilir, tarzınızı ifade edebilir ve pratik olabilir. Bahçede ki diğer ortaklarımızla birlikte, dış mekan mobilyaları ve dekorları için yalnızca saygın tedarikçiler kullanıyoruz. Dış mekan projeleri için önde gelen bir İtalyan yüksek kaliteli mobilya üreticisi olan Ethimo mobilyalarını sağlıyoruz. Akdeniz'in sıcak, davetkar renklerinden ve pastoral çevrelerin, otantik mekanların cazibesinden ilham alır. Bazıları bu bölümde yer alan çağdaş tasarım koleksiyonları, herhangi bir açık alanı geliştirmek ve dinlenmek ve açık havada gerçek lüksün tadını çıkarmak için sofistike ortamlar yaratmak için konfor ve pratiklik göz önünde bulundurularak yapılmıştır.

BİTKİLER

Pergola'nın etrafındaki bitkiler, dış mekan yaşam alanınız için güzel bir aksesuar olabilir. Bir pergolaya bir renk kıvılcımı ve hayat katabilir. Ayrıca bahçede daha fazla zaman geçirmek kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar. Bitkiler ve çiçekler bahçenizi canlı tutan en önemli şeydir. Ayrıca aydınlatma her zaman mekana ambiyans verebilir. Biraz aydınlatma ile rahat ve ruhani bir ortam yaratabilirsiniz. Mumlar, biraz ruh hali gerektiren bir alanda o yumuşak dokunuş olabilir.