Giyotin Cam

Dikey hareketli cam sistemleri, manuel ve otomatik çalışma modlarında her yerde kullanılan fonksiyonel cam panellerdir.

Giyotin Cam Sistemleri 

Dikey hareketli cam sistemleri, manuel ve otomatik çalışma modlarında her yerde kullanılan fonksiyonel cam panellerdir. Giyotin cam Sistemleri Ses ve ısı yalıtımı mükemmeldir ve rahat bir kullanıma sahiptir.

Giyotin Cam Özellikleri ?

Kapı ve bir yerden başka bir yere geçiş olarak kullanılan dikey cam, teknik olarak alttan dikey ve geriye doğru hareket eden kayar cam sistemidir. Giyotin Cam Pergola Sistemleri ve giyotin cam kapı kafede, restoranda, balkon, çatı, teras veya oda bölme, ses ve ısı yalıtımı da sağlayan cam bölme olarak oldukça kullanışlıdır. Akıllı ev sistemlerinin de gözdesi olan giyotincam, açık alanları kapatan ve yaşam alanlarını tek dokunuşla daha işlevsel hale getiren panellerdir.

Giyotincam Özellikleri

Camın sağladığı görüş açısı, doğa ile iç içe mekanlar yaratmada mükemmeldir. Hareketli küpeşte sistemleri, mekana göre modifiye edilebilen, malzeme yapısı ile üst düzey güvenlik ve emniyet sağlayan kaliteli ve fonksiyonel ürünlerdir.
Çelik milli silindir veya İtalyan triger kayışı kullanılarak tasarlanan ve uygulanan Giyotincam, uzun yıllardır ilk günkü kalitesi olarak kullanılmaktadır.
Müşteri talebine göre motorlu veya manuel olarak tasarlanmaktadır.
Kar, yağmur veya rüzgar gibi olumsuz hava koşullarına dayanıklıdır.
Pencereler, teraslar, balkonlar, kış bahçeleri, vitrin, havuz, kapı geçişleri ve oda bölmelerinde kullanılır.
Hareketli ve sabit parçalardan oluşur.
Görüş alanını engellemez.
Çocuk güvenliği ve hırsızlar için kullanılan hareket sensörlü modellerdir.
Alüminyum profiller istenilen renge boyanabilmektedir.

Giyotin Cam ile Şık Tasarımlar

Pergola Tente Kusursuz bir kullanıma sahip olan  otomatik cam sistemleri aynı zamanda kusursuz bir görünüme de sahiptir. Görüş alanı olarak son derece konforlu mekanlar yaratan cam paneldir. Işığı engellemeyen ısı ve ses yalıtımı için mükemmel olan cam balkon yağmura, rüzgara ve kara karşı dayanıklıdır ve temizlenmesi kolaydır. Mağaza vitrinlerinde, kafe ve restoranlarda, balkon ve teraslarda fonksiyonelliği ile ön plandadır.

Giyotin Cam Fiyatları

Bioklimatik Pergola ve Giyotin cam Ürünümüzün m2 fiyatı kullanılan malzemeye, motorlu veya manuel mekanizmaya ve ölçülere göre değişmektedir. Fiyat teklifi almak için firmamızla iletişime geçebilir, giyotin cam şıklığını ve kalitesini en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.