Pergola Tente, Pergole Tente sistemleri

Geri Çekilebilir Pergola Tente Sistemleri 2 modeli mevcuttur LT ve XL. XL, LT`den daha geniş ekstrüzyonlara sahiptir ve daha büyük projeksiyonlar içindir.

Geri Çekilebilir Pergola Tente Pergole Tente sistemleri

Hausfargen Geri Çekilebilir Pergola Tente Sistemleri 2 modeli mevcuttur - LT ve XL. XL, LT'den daha geniş ekstrüzyonlara sahiptir ve daha büyük projeksiyonlar için kullanılabilir. 
Çerçeve detayları, kurulum türleri, çalışma türleri, özellikler, isteğe bağlı aksesuarlar, kurulum talimatları, garanti, üretim ve teslimat süresi, yan yana karşılaştırmalar, sertifikalar ve ROI hesaplayıcımız için videolar ve sss'leri aşağı kaydırın.

Kavisli açılır kapanır pergola çatı sistemi

Hausfargen kıvrımlı açılır kapanır bioklimatik pergola sistemi, en kötü hava koşullarında bile (kar hariç) dış mekan yaşam alanlarının kullanılmasına izin veren modern bir konut ve ticari dış mekan kaplama sistemi sağlar.
Sistem, dış ürün uygulamaları için üstün genel performans sağlayan ısıyla sertleşen toz boya ile kaplanmış yüksek dereceli 6063 ekstrüde alüminyum profiller kullanılarak boyuta göre üretilmiştir. Tüm cıvatalar, vidalar ve pimler, daha uzun bir sistem ömrü sağlamak için yüksek kaliteli paslanmaz çeliktir.
Hausfargen Pergola Tente kavisli mertek profilleri 4,33" (110mm) x 6,29" (160 mm), sistem başına 36 fit 0 inç'e (11 metre) kadar çıkıntılara izin vermek için benzersiz ve tescilli su koruma yan kanalları ve mertek profilleri ile tasarlanmıştır. Genişlikler site gereksinimlerine göre özelleştirilmiştir ve 42 fit 7 inç'e (13 metre) kadar her boyutta mevcuttur. Hausfargen sistemi, bir düğmeye dokunarak 1120 fit kareye (104 metrekare) kadar koruma sağlar, ancak gerektiğinde birden fazla sistemi birbirine bağlamak da mümkündür ve her seferinde %100 su geçirmez bir bağlantı sağlayan patentli fırtına kanalı birleştirme sistemimiz sayesinde kolaylaşır. Hausfargen pergola sistemi ayrıca en şiddetli yağmuru bile taşımak için dahili drenajlı entegre bir oluk sistemi içerir.
34 rpm'de sorunsuz ve hızlı çalışma sağlamak için özel olarak oluşturulmuş bir doğrudan tahrikli motor sistemi aracılığıyla Avrupa teknolojisi (Somfy RTS) kullanılarak uzaktan kumandalı motorizasyon sağlanır. İsteğe bağlı yüksek güçlü LED-TEC aydınlatma sistemi, pratik bir sınıf dokunuşu sağlar ve bir uzaktan karartma denetleyicisi ile birleştiğinde, kullanıcının havayı çevreye uyacak şekilde değiştirmesine olanak tanır.

Sistemin kalbi, tescilli F3 sekiz tekerlekli araba arabaları tarafından tahrik edilir (her bir F3 arabanın yük limiti 1323 libredir (600 kilogram), üç katmanlı bir bariyer sistemi içerir ve takviye edilmiş bir triger kayışı ile birlikte çalışır. 2130 libre (966 kg) üzerinde bir çekme mukavemeti sağlamak için çoklu dahili paslanmaz çelik kablolar Kumaş membrana 6 derecelik bir açıyla düşmeyi mümkün kılmak ve tüm suyun dahili oluk sisteminde tahliye edilmesini sağlamak için uygulanan bu gerilimdir.
Alman üretimi, yangına dayanıklı ve %100 su geçirmez mimari membran kumaş, maksimum stabilite ve sıcaklığa, neme ve kire karşı direnç sağlayan hem opak hem de şeffaf renklerde mevcuttur. Büzülme veya sarkma yapmaz ve akrilik üst kaplama, yıllarca temizlemeyi çok kolaylaştırır. Kumaş, kullanılmadığında, uzatılmadığında elemanlardan koruma sağlamak için sistem kapağının altına düzgün bir şekilde geri çekilir.

Geri çekilebilir tentelerde en üst düzeyde koruma sağlamak için, Hausfargen tüm ayrıntılara odaklanır, bu nedenle Hausfargen tüm parametrelerde yumuşak dokunuşlu kenar contası ile standart olarak gelir. Sistemin dışından yağmur ve cereyan girişine karşı en üst düzeyde koruma sağlar ve yalnızca sistemlerimizde mevcuttur.Yumuşak dokunuşlu kenar contası, elemanlardan mümkün olan en iyi korumayı sağlamak için ekstra yumuşak ve esnek bir kauçuktan üretilmiştir.
Detaylara gösterilen bu ekstra dikkat, bizi rakiplerimizden ayıran şeydir ve dünya çapında pazarımızın ön saflarında yer almamızın nedeni budur.