Pergola Tente, Giyotin Cam Sistemleri

Pergola Tente ve Dikey sürgülü giyotin cam duvar sistemleri restoran, kafe ve balkonlar için yeni bir çözümdür. Bu sistem, maksimum netlik, dikey sistemlerdir.

Pergola Tente, Giyotin Cam Sistemleri

Pergola Tente ve Dikey sürgülü giyotin cam duvar sistemleri restoran, kafe ve balkonlar için yeni bir çözümdür. Bu sistem, maksimum netlik, dikey çerçeveler ve minimalist yatay çerçeve ile engelsiz bir görünüm sunar.
Giyotin cam duvarlar, uzaktan kumanda ile çalıştırılır ve doğal havalandırmanın tam kontrolü için istenildiği kadar açılabilir, esen rüzgarlara karşı konfor sağlarken ayrıca sıcak, soğuk ve gürültüden maksimum konfor sağlar. Tamamen kapatıldığında ısı yalıtımlı alüminyum profiller ve çift camlı camlar sunarlar.

Giyotin sistemleri, bioklimatik pergola ürünlerimizde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış, hem tasarım hem de işlevsellik açısından birbirini tamamlayan bir pergola sistemlerdir. Ancak esnek ve uyarlanabilir bir yapı yapısı ile ihtiyacınız olan her alana güvenle uygulayabilirsiniz. Sistem bir yapının yan bölümlerinde bulunan ray profilleri üzerine kurulur.
Sizlere uzun yıllar hizmet edecek güvenilir sistemlerdir. İster restoran, cafe, bar gibi ticari alanlarda, ister fonksiyonel ve benzersiz, çok şık bir tasarım istiyorsanız bu sistem tam size göre!