Pergola Bioclimatique

Bioklimatik pergola, tenteler ve veranda arasında mükemmel bir kombinasyon. Her mevsime uyum sağlayan, rüzgara, güneşe hava koşullarına karşı korur.

BİOKLİMATİK PERGOLA 

Bioklimatik pergola, tenteler ve veranda arasında mükemmel bir kombinasyon. Her mevsime uyum sağlayan, rüzgara, güneşe ve diğer kötü hava koşullarına karşı iyi bir koruma olarak, arkadaşlarla öğle yemeği yemek için evinizde ek yaşam alanı sağlar. Güneşli günlerde mükemmel, Rakipsiz Fiyat sayesinde evde kolayca monte edilebilen özel yapım Bioklimatik pergola setinin keyfini çıkarmak mümkün. Tüm ürünlerimizi, farklı seçenekleri keşfedin ve vakit kaybetmeden sipariş verin! Fransa'nın her yerine teslimat yapıyoruz. Bizim tarafımızdan 12, 24, 36 veya 48 kez finansman talebinde bulunmak mümkündür.

Neden Bioklimatik bir pergola seçmelisiniz ?

Bioklimatik pergola, çatısı birbirinden ayrılmış küçük sert paneller şeklini alan ayarlanabilir alüminyum çıtalardan oluşan bir pergoladır. Tentelere göre kullanımı daha kolay olan bu Bioklimatik alüminyum pergola modelleri güzel cam duvarları ile her mevsim ve her hava koşuluna uyum sağlama avantajına sahiptir.

Bu yapılar, tüm Rakipsiz Fiyat pergolaları gibi arka arkaya veya bağımsız olabilir. Bizim ısmarlama biyoiklimsel kameriyeler motorlu ve kaburgalar verilen uzaktan kumandayı kullanarak ya da akıllı telefonunuzdaki bir uygulama kullanarak yatırılabilir.

Bahçeniz üzerinde görünürlük sağlamanın yanı sıra, rahat bir küçük cennet köşesinin keyfini çıkarırsınız.

kötü havayı umursama. Gerçekten de, ısıtma haftanın 7 günü, günde 24 saat ayarlanabilir ve motorludur. Tentelerden çok daha pratik ve daha az dağınık!

Hangi Bioklimatik pergola seçilir ?

Rakipsiz Fiyat, bahçeniz veya eviniz için en iyi Bioklimatik pergolayı bulmanız için size rehberlik eder. Kılavuzu takip edin, ürünlerimizi keşfedin ve tüm yıl boyunca cazip fiyatlarla Bioklimatik pergolalarımızla kendinizi cezbedin ve Bioklimatik pergolalarımızdaki promosyonları  keşfedin !

Pergolanın kit formunda, yaslanabilir veya bağımsız olarak avantajları

Bioklimatik pergola kitinin montajı kolaydır. Doğrudan evinize teslim edilir, evinize ve bahçenize mükemmel şekilde entegre edilmiş özel pergolanızı yapmak için montaj talimatlarını izlemeniz yeterlidir.

Arka arkaya pergola, evinizin doğrudan bir uzantısı olma avantajına sahiptir, sakinleri tarafından sıklıkla kullanılır, dolayısıyla adı "teras pergola". Bu tip pergola, doğrudan evinize taktığınız için ekonomik bir kazançtır, desteklenmesi için dış direklere ihtiyaç duymaz. Bu düzenleme aynı zamanda iç sıcaklığın daha iyi kontrol edilmesini sağlayarak güçlü güneş ışığı durumunda odanın aşırı ısınma riskini azaltır.

Bağımsız pergola eve veya direklere sabitlenir. Satışa sunduğumuz direklerdeki büyük lüks pergola modelimizin bir örneği aşağıdadır . Bağımsız bir Bioklimatik pergola kullanırsanız, bahçenizde ek bir yaşam ortamı yaratır, evden bağımsız yeni bir oda yaratır. Geniş bir dış mekan alanınız varsa bu işler önerilir.

Geri çekilebilir panjurlu pergola

Bioklimatik bir pergola, gölge, güneş ışığı veya havalandırmayı teşvik etmek için açılıp kapatılabilen tenteler veya geri çekilebilir bir kanvas yerine çıtalı bir yapıya sahiptir.

Şemsiye veya çardaklardan farklı olarak, bu pergolalar çok daha sağlam, su geçirmez ve evinizi ve bahçenizi güzelleştirme avantajına sahiptir.

Tamamen açık çıtalar, veranda için iyi havalandırma sağlayarak harika dış mekanın keyfini çıkarmanızı sağlar.

Eğimli, pergola çıtaları mükemmel bir güneş koruyucudur ve gün ışığını filtreler. Tamamen kapalı olduklarında güneşe, doğal ısıya ve yağmura karşı da bir bariyer oluştururlar. Kar, kuvvetli bir rüzgar ve diğer olağanüstü kötü hava koşulları, havanın tüm kısıtlamalarına mükemmel bir şekilde uyarlanarak zamanla onları bozmaz. Entegre oluk sayesinde yağmur tahliye edilir ve kanatlara baskı yapmaz.

Ahşap veya alüminyum pergola arasında ne seçmeli ?

Rakipsiz Fiyata, Bioklimatik alüminyum pergolalı, ancak ahşap pergolasız çekici ürünler sunuyoruz. Rakipsiz Fiyat, tüm sükunet içinde huzur cennetinizi seçmek için temel farklılıkları sunar.

Ahşap pergola, estetiği nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Gerçekten de, bir bahçeye mükemmel uyum sağlar ve doğaya mükemmel uyum sağlayan konforlu bir alan yaratır. Ahşap pergola, havanın tüm kısıtlamalarına karşı dayanıklı olması için bir dizi testten geçmesine rağmen, kısa ve uzun vadede daha fazla özen gerektirir. Gerçekten de, zaman içinde üstün ve sağlamlığını korumak için su geçirmez hale getirilmeli ve böceklere, mantarlara ve neme karşı işlemden geçirilmelidir.

Fransızlar tarafından özel pergolalarını yapmak için yaygın olarak kullanılan ve Prix Imbattable tarafından önerilen diğer malzeme Bioklimatik alüminyum pergoladır. En büyük avantajı, tüm hava koşullarına uyum sağlayarak, zamanla bakım gerektirmemesidir. Bahçenize daha çağdaş bir tasarım kazandırdığını unutmayın, bu nedenle özel yeşil alanlarına modernlik katmak isteyenler için önerilir.

Bioklimatik pergolanız için başka malzemeler de var. Piyasada kesinlikle daha ucuz olan, ancak zamanla daha kolay aşınan ve Bioklimatik alüminyum pergoladan daha az estetik olan PVC'den sipariş vermek mümkündür. Ayrıca bahçenizde uzun ömürlü olması için %100 geri dönüştürülebilir çelik pergola siparişi verebilirsiniz. Son olarak, pergola ferforjedir, ancak doğal direncini ve tasarımını koruması için düzenli bakım gereklidir.

Rakipsiz Fiyat'ta bulacağınız tüm Bioklimatik pergolalar, yoğun yağmurlara ve karlara karşı dayanıklılıklarını sağlayan bir toz kaplamaya tabi tutulmuştur.

Bioklimatik pergola hangi renk seçenekleri vardır ?

Bioklimatik pergolanızın rengi ile ilgili olarak, size kalmış! Ancak evinizdeki duvarlara ve bahçenizde oluşturduğunuz ambiyansa uygun bir renk tercih etmenizi öneririz.

Eski dünya cazibesine sahip bir evde yaşıyorsanız, gri veya bej gibi sıcak tonlar dekorla uyum sağlamak için mükemmeldir. Açık renklerin olduğu bir dış mekan ortamınız varsa neden daha ışıltılı renklere yönelmiyorsunuz? Eviniz bembeyaz ise pergolanız için de aynısını yapın! Böylece, mimar tarafından tasarlanan Bioklimatik pergolanız her zaman oradaymış gibi, yaşam ortamınıza mükemmel şekilde uyan bir yaşam alanı yaratırsınız.

Bioklimatik pergola hangi yükseklikte ve ne uzunlukta olmalıdır ?

Maksimum ışık miktarını içeri alabilmek ve hareket serbestliğini sağlamak için Bioklimatik pergolanız için minimum 2m20 yükseklik tavsiye ediyoruz. Bazıları 3 m yüksekliğe kadar çıkabilir.

Uzunluğa gelince, her zaman hareketi kolaylaştırmak ve böylece sıcak bir alan yaratmak için 1.20m tavsiye edilir. Tabii ki bahçenizde ne kadar fazla alana sahip olursanız, o kadar çok genişletebilirsiniz. Ölçülerden emin değilseniz ve yine de bahçenizin keyfini çıkarmak istiyorsanız, yeşil alanınızın üçte birinden fazla olmayan bir uzunluk öneriyoruz.

Bioklimatik bir pergola altında sıcak mı ?

Güneşli günlerin tadını çıkarmak ve arkadaşlarla öğle yemeği yemek için ideal bir yer olan Bioklimatik pergola, uzaktan kumanda ile ayarlanabilir ısıtmaya sahip olma avantajına sahiptir. Mükemmel su geçirmezliği sayesinde yağmur veya hafif sağanak yağışlarda terasın tamamen korunaklı olmasını sağlar. Sıcak havalarda güneş ışığını filtreler.

Çıtaları yönlendirerek teras için doğal havalandırma oluşturarak yaz aylarında bahçesinde keyifli bir yaşam alanı, içeride ise doğal ışık olmasını sağlar. Orada okuyabilir, ailece öğle yemeği yiyebilir ve sevdiklerinizle güneş çarpması riski olmadan oynayabilirsiniz! Ancak güneş kremini unutmayın çünkü güneş ışınlarına karşı koruma sağlamaz. Bu klimalı cam yapıda güneşte yanmak çok kolay.

Bilmekte fayda var: Bioklimatik bir alüminyum pergola tente, hafiflik, estetik ve tasarımın bir birleşimini sunar. Kış aylarında yapının sökülmesine gerek yoktur, çünkü bu tip pergola daha olumsuz iklim koşullarına dayanıklıdır.

Ismarlama teras veya verandanızı yapmak artık daha kolay
Bioklimatik pergolalar bu nedenle özellikle uyarlanabilir olma avantajına sahiptir. Yazın olduğu gibi kışın da terasınızı bir yaşam alanı haline getiren özellikler sunarken, dış görünümü güzelleştirirler. Veranda sistemi tercih ediyorsanız, evinize dayalı Bioklimatik alüminyum veranda veya pergola tercih edin. Bahçeniz dışında rahat bir yaşam ortamı yaratmak istiyorsanız bağımsız pergola tam da ihtiyacınız olan şey.

Rakipsiz Fiyat İpucu: Bu pergolaya bir pergolanda eklenebilir, böylece sürgülü pencereler vasıtasıyla mekanın tamamen kapanması sağlanır. Bu nedenle pergola kış aylarında ek bir yaşam alanı olarak kalabilir.

Pergolanızın çıtalarını nasıl yönlendirirsiniz ?

En büyük avantajı, pergolaların motorlu geri çekilebilir bıçaklarla satılmasıdır. Uzaktan kumanda ile kontrol edilen bu cihazların yönlendirmesi kolaydır. Yazın sıcağından değil de güzel bir güneşin tadını çıkarmak için, güneşi gerektiği gibi yönlendirmek için bazı ipuçlarını bilmek iyidir. İlk tavsiye: Tüm yıl boyunca ısısından yararlanmak ve daha soğuk dönemlerde aşırı ısınmaması için evinizin kuzeyine değil, güneye doğru yönlendirin.

140 ila 150 °'lik bir yönlendirme, mükemmel iç havalandırma sağlar.
Güneşten saklanmak ister misin? 90 ° 'den daha az bir yön, odayı serinleten ve alanınızın keyfini çıkarmanızı sağlayan bir gölge oluşturur. Hayranını unutma, sıcak günlerde çok fazla olmayacak!
Özellikle sıcak mı? 90 ° 'den daha az bir yönlendirmeyle, doğal havalandırmanın yanı sıra dinlenmek için yeterli gölge alanı yaratırsınız.

Bioklimatik pergola fiyatı nedir ?

Özellikle cazip fiyatlarla Bioklimatik pergolalarımız kit olarak teslim edilmektedir. Kurulumu kolaydır ve profesyonel yardım almadan monte edilebilirler. Pergolanız için hangi malzemeyi seçerseniz seçin, Rakipsiz Fiyat tüm yıl boyunca cazip fiyatlarla Bioklimatik pergolalar sağlar! Pergolanızın bütçenize uygun olduğundan emin olmak için kendinize her zaman aşağıdaki soruları sormanızı tavsiye ederiz:

Yalın bir pergola mı yoksa bagımsız bir pergola mı istiyorum?
Pergolam için hangi malzeme? İlk yatırım zaman içinde hızlı bir şekilde karşılığını verir mi yoksa örneğin doğal bir malzeme olan ancak daha fazla bakım gerektiren ahşap bir pergola mı istiyorum?
Ne kadar yüzey kullanacağım? Bir pergola fiyatının m²'ye göre hesaplandığını unutmayın.
Motorlu kanatları mı tercih etmeliyim yani uzaktan kumandalı elektrikli pergola mı?
Örneğin panjurları değiştirmek için geri çekilebilir çıtalara sahip çevre dostu veya yenilikçi malzemeler kullanacak mıyım? Motorlu dikey perdeleri  nerelerde tercih edersiniz ?

Rakipsiz Fiyat ile size özel bir yaşam alanı yaşamanız için Bioklimatik pergolaları en uygun fiyata sunuyoruz.

Pergola için hangi izinler ?

Bioclimatik pergolanız için düşünmeniz gereken son nokta: yetkilendirmeler. Yepyeni özel veranda veya terasınızın keyfini çıkarabilmeniz için bunlar zorunludur.

Bioklimatik pergolanızla ilgili olarak, birkaç faktöre bağlı olarak bir yapı ruhsatına ihtiyacınız olabilir. Gerçekten de, bir temel olmadan bile, bir kit olarak satılsa bile, profesyoneller tarafından yeni bir yapının çerçevelenmesi gerekebilir.

geçerli düzenlemeler
Pergolanız 5m²'den küçük ise yapı ruhsatı almanıza gerek yoktur. Ancak, 5m²'yi geçer geçmez, iş için beyan etmeniz gerekir.

Bağımsız pergolanız 5m² ile 20m² arasında ise, yapı ruhsatı başvurusunda bulunmak için yerel yetkili makamlara beyan etmeniz gerekecektir. Talebinizi Belediye binasına veya şehir planlama departmanına iletebilirsiniz. Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için sizi L 421-1 makalesine ve Şehir Planlama Yönetmeliğine yönlendiriyoruz.

Yüzölçümü 20m²'yi aşarsa, her zaman Belediye Binasından veya şehir planlama departmanından bir inşaat ruhsatı talep etmelisiniz.