Bioklimatik Cam Tavan

Bioklimatik Cam Tavan

Dış mekan sektöründe Türkiye`de  lider Hausfargen, açık hava mimarisinde devrim yaratan yeni bioklimatik pergola Hausfargen sunar.

Bioklimatik Cam Tavan

Hausfargen yeni bioklimatik pergolası aynalı yüzeylere ve en son teknolojiye sahiptir.
Dış mekan sektöründe Türkiye'de  lider Hausfargen, açık hava mimarisinde devrim yaratan yeni bioclimatic pergola Hausfargen sunar.

Pergola Tente, çok yönlü ve korumalı dış mekanlarda yaşamanın ve çalışmanın yeni ihtiyacına tasarım uygulayarak devrim niteliğindeki tarihi bir anda son derece yenilikçi bir ruhla tasarlanmıştır. Hausfargen ile manzara baş karakterdir, Pergolanın aynalı yüzeylerine sürekli olarak yansır, bu da onu kelimenin tam anlamıyla çevreyle bütünleştirir.
Aynalı yapı, Hausfargen'in yeni biyoklimatik pergolasının ayırt edici özelliğidir. Pergolaların tasarımında ilk kez Spy Glass camlı duvarlar kullanılarak, gün boyunca ortaya çıkan şekilleri, renkleri ve hareketleri yeniden üreten dış cepheleri çokgenlere dönüştürülür. İçeride ise, dışarıdan görülmeyen, yaşam tarzının kurallarını sonsuza dek yeniden yazan çok yönlü kullanımlara uygun hale getiren, doğayla iç içe özel bir alanın keyfi hakim.

Hausfargen ve Yeni Nesil Pergolalar

Hausfargen'in ev otomasyon sistemini farklı kılan konfor ve teknolojik yenilikle de bir bağlantı var. Amazon Alexa ve Google Home sistemleriyle uyumlu , aydınlatmadan güneşlik kanatlarının ve dikey tentelerin hareketine kadar her otomasyon sesle kontrol edilebilir. Kendi kişisel iklim konforunuzu yaratmayı daha da kolaylaştıran ve yağmur, kar veya kuvvetli rüzgar durumunda kanatları kapatan özel hava sensörleriyle birleşen bir evrim.
Rafine estetik, sürdürülebilir üretim ve malzemeler, biyoklimatik konfor ve maksimum kişiselleştirme, iç ve dış mekan arasındaki sınırları kesin olarak bulanıklaştıran, tasarım ve teknoloji sayesinde bireyi doğanın merkezine yerleştiren gelişmiş bir yapıyla buluşuyor.