RÜZĞAR KIRICI

Alüminyum çerçeve ve cam aksam, ultra dayanıklı bir çözüm sağlar. Cam bariyer, kapsamlı hijyenik koruma sağlayan 185 cm`ye kadar uzayabilir.

Giyotin Rüzgar Kirici, Motorsuz Rüzgar Kirici

Bioklimatik Pergola Covid-19 virüsünün zorluklarıyla karşı karşıya kalan müşterilerin yemek tercihleri ​​kökten değişti. Bir kafe veya restoran seçerken, bir müşteri bir sağlayıp sağlayamadığını kendilerini sorar Güvenli Bölge ?
Bir nedir Güvenli Bölge  Uluslararası hijyen standartlarına uyan ve WHO Dünya Sağlık Örgütü sosyal mesafe kurallarına uyan bir yerdir  kafe ve restoranlar için en az 2m tavsiye edilir.
Dünyanın dört bir yanındaki hükümetlerin tecrit kısıtlamalarını gevşetmeye başlamasıyla birlikte açık havada yemek yeme tavsiye ediliyor. Bu, açık alanlarda virüs bulaşma riskinin düşük olduğunu gösteren güvenilir bir araştırmanın sonucudur.
Pergola Tente Kafe ve restoranların yeniden açılmasını planlarken oturma kapasitesini göz önünde bulundurmak zorunludur, cömert masa aralığı mesafe gereksinimlerini karşılarken, aynı zamanda müşteri kapasitesini de azaltır. Panora Kinetik dan Libart oturma kapasitesini azaltmak için gerek kalmadan güvenli bir açık hava yemek bir çözüm sağlar.
Rüzgar kırıcı sistemleri ve Pergola dış mekan uygulamaları için dikey olarak geri çekilen korkuluk sistemleridir. Temperli tek bölmeli cam, ortada herhangi bir profil bölümü olmayanbir Güvenli Bölge, balkon korkuluğu ve rüzgarlık sistemi oluşturmak için şeffaf bir bariyer işlevi görür. Kinetik sistemler, gerektiğinde rüzgar ve yağmur kalkanı eklenmesiyle birlikte hijyen bariyeri ve cam korkuluğuntüm avantajlarını sağlar.
Her mekana hitap edebilecek kadar esnek bir sistemdir. Sabit bir tabanla veya taşınabilir bir çiçek kutusundan temin edilebilir. Alüminyum çerçeve ve cam aksam, ultra dayanıklı bir çözüm sağlar. Cam bariyer, kapsamlı hijyenik koruma sağlayan 185 cm'ye kadar uzayabilir.

Güvenli Bölge oluşturmak için Manuel Rüzgar Kirici Faydaları:

Hızlı üretim ve teslimat
Dış mekan kullanımı için dayanıklı
Kullanımı kolay
Sofistike, minimal estetik
Kurulumu kolay
Kinetik sistemler, endüstride kullanılan göze hoş gelmeyen karşı ağırlıkları, kalın profilleri, kabloları ve kasnakları ortadan kaldıran gizli, kendi kendini şarj eden bir piston sistemi kullanır. Kinetic, manuel olarak açılır ve basit bir dokunuşla otomatik olarak kapanır. Açmak için, manzaranın keyfini çıkarmak için istediğiniz zaman üst sürgülü çerçeveyi aşağı bastırın. Libart Kinetik sistemler yatay profiller içermediği için kesintisiz bir görünüm sağlar.

Teleskopik rüzgar kırıcı sistemleri iki çeşittir:

HAUS FARGEN RÜZGAR KIRICI - Teleskopik Motorlu Rüzgar Kırıcı Cam Korkuluk w/ Saksılı Portatif
Panora - Kinetik FB sistemleri entegre saksı ile taşınabilir olarak tasarlanmıştır. Ekici yükü taşır, rüzgara karşı direnç kazanır.
HAUS FARGEN RÜZGAR KIRICI  - Yere Sabit Teleskopik Giyotin Rüzgar Kırıcı Cam Korkuluk Sistemleri
Kinetic FC zemine sabitlendiği için yüksek rüzgar direnci ve ekstra güvenlik sağlar.
Tam temperli cam sistemleri Hausfargen tarafindan temin edilebilir.