Pergolas

Pergolas

Pergolas çerçevesinin üzerinde gölge tüpleri tarafından oluşturulan açık kafes tam da bunun için tasarlanmıştır

Pergolas Systems

Bir çardak, çardak veya baş üstü kafes inşa etmek genellikle bir birincil ihtiyaçla başlar gölge. Pergolas çerçevesinin üzerinde gölge tüpleri tarafından oluşturulan açık kafes tam da bunun için tasarlanmıştır. Pergolalar, sıcak, aydınlık verandanızı aileniz ve arkadaşlarınızla eğlenebileceğiniz rahatlatıcı, havadar bir alana dönüştürmek için tam olarak gölge sağlar. Müşterilerimizin bize pergolaları tercih ettiklerini söylemelerinin bir diğer büyük nedeni de görünüşleridir. Çoğu bioklimatik pergola tente sistemi, arka bahçe heykellerine benzeyecek şekilde tasarlanmıştır. Bazıları bu hedefe diğerlerinden daha eksiksiz ulaşır, bu nedenle doğru sistemi seçmek çok önemlidir.

Bir pergolanın arka bahçenizi gölgelendirmenin en zarif yolu olduğunu söylemek doğru olur. Elbette, mesafeli sosyal toplantılar için çekici konsol şemsiyeler ve ultra pratik açılır gölgelik çadırlar var . Ancak bir çardak, İngiliz kır evi havası katar ve sizi uzun ve tembel öğleden sonralarını elinizde bir kitapla buzlu çay veya limonata içerek dinlenerek geçirmeye çağırır. İster geleneksel bioklimatik pergola arıyor olun, ister şık ve modern bir şey isteyin, piyasada her zevke uygun birçok seçenek var.

Dikkate Alınması Gerekenler

Pergolalar genellikle ahşap, metal veya vinil olmak üzere üç malzemeye sahiptir ve her birinin artıları ve eksileri vardır. Ahşap, hava koşullarına dayanıklı ve çürümeyi önlemek için verniklenmesi veya boyanması gerektiğinden genellikle en fazla bakım gerektirir. Metal pergolalar elementlere iyi dayanır ve mat siyahtan gerçek ahşabı andıran bir finişe kadar her şeyde toz boya ile kaplanabilir. Vinil pergolalar, bakımı en kolay olanlardır ve genellikle beyaz badanalı bir görünüm veren geleneksel detaylara sahiptirler. Çoğu pergola Tente bağımsızdır, ancak bazıları bir evin yanına eklenecek şekilde inşa edilmiştir. Hepsi gölgeliklerle birlikte gelmez; ayrı satılırlar veya kendiniz yapabilirsiniz . Ayrıca, çoğu pergola tipik olarak 7 ila 8 fit yüksekliğindedir.

Seçimimiz, tümü ortalama dört veya daha fazla yıldızla derecelendirilen çeşitli boyut ve stillerde Bioclimatic pergolalar içerir. Sayısız seçeneğe baktık ve diğer hususların yanı sıra malzeme kalitesi ve kurulum kolaylığını dikkate alarak müşteri incelemelerini taradık. Genel olarak karşılaştırılacak pek çok özellik yoktur; çoğu montaj donanımıyla birlikte gelir. Ayrıca, değerden en üst seviyeye kadar çeşitli fiyat noktalarında seçenekler ekledik.