Oval Pergola Tente, Raylı Tente, Pergola Sistemleri

Oval Pergola Tente  sistemleri açılır kapanır bir tente sistemi olup her türlü hava koşulundan korunmak için tasarlanmıştır.

Pergola Tente  Sistemleri Açılır Kapanır  Tente

Oval Pergola Tente  sistemleri açılır kapanır bir tente sistemi olup her türlü hava koşulundan korunmak için tasarlanmıştır. Kavisli versiyonlar Beaufort ölçeğinde 8 derecelik rüzgarlara karşı direnci garanti ederken, düz versiyonlar 6 derecelik dayanıklılığa sahiptir. Oval Pergola sistemlerinin en önemli özelliği, yumuşak konturları ve görsel bütünlüğü tamamlayan sempatik tasarımı ile hayal gücünüze istediğinizi yaratmanıza imkan vermesidir. Ürün farklı açılardan görsel bütünlük sağlar. Görünüm olarak dinamik ve estetik çizgilere sahip olan bu tasarım, kaliteli bir dokunuş ve her mekana uyumlu bir ektir. Oval Pergola Sistemleri özel Dickson Blackout kumaştan üretilmiştir. Bioclimatic pergola sistemi oran motor ile çalıştırılır ve uzaktan kontrol edilebilir.
Oval Bioklimatik Pergola Sistemlerimiz Müşterilerimizin Tüm Mimari Sorunları Göz Önünde Bulundurularak Tasarlanmakta Ve Mega Tente Sistemleri Güvencesi İle Montajlanmaktadır. Raylara Bükme Yapılması Halinde Oval Olur. Sistemin Ortalama Eğimi %15 Olmalıdır.

Oval Pergola Tente Özellikleri;

Yapı Renkleri Doku Boyası: Beyaz, Kahverengi, Antrasit Gri, Krem, Siyah
Karartma Kumaş Renkleri: Gri, Beyaz, Krem
Oval Pergola sistemimiz yüksek mukavemetli alüminyum alaşımlı malzemelerden üretilmiş olup, elektrostatik toz boya ile imal edilmektedir.
Oval Pergola Sistemlerinde kullanılan kumaş 5 yıl garantili, aleve, ısıya ve ışığa karşı dayanıklı karartma kumaşıdır. Sistemde kumaş geriye doğru katlanır ve toplanır.