Bioklimatik Pergole

Bioklimatik Pergole

Bioklimatik pergole, dış ortam şartlarına uyumlu yapıya sahip, hava akışını kontrol eden ve güneş ışınlarını filtreleyen bir yapıdır.

Bioklimatik Pergole Sistemleri

Bir bahçede bağımsız duran, bir verandayı süsleyen veya bir spa küvetini çevreleyen bir bioklimatik pergole, dramatik bir mimari ifade yaratır. Haus Fargen Pergola Sistemleri güzel oldukları kadar güçlüdür ve güvenli, kolay kurulum için tasarlanmıştır. Bir hafta sonu kadar kısa bir sürede yeni açık hava vahanızın keyfini çıkarın.
Alüminyum takviyeli hücresel PVC bileşenler
Kolay kurulum için komple braket sistemi
Düşük bakım
Hücresel PVC bileşenler çürümez, bükülmez, çatlamaz veya soyulmaz
Alüminyum takviyeler ve braketler paslanmayacak veya paslanmayacaktır
Kaliteli paslanmaz çelik vidalar ve bağlantı elemanları yapıya paslanmayacak veya sızmayacak
Uluslararası Yapı Yönetmeliğini karşılamak üzere tasarlanmış Pergola Tente Sistemleri mevcuttur
Ekonomik pergola sistem kitleri mevcuttur
Aralarından seçim yapabileceğiniz çoklu standart Bioclimatic pergola kuyruk tasarımları
PVC pergola bileşenleri, güç ve dayanıklılık sağlamak için yapısal alüminyum iç takviyeler üzerine kaplanmıştır. Ayrıca Haus Fargen, bileşenleri bir araya getirmek için eksiksiz bir braket sistemi tasarlamıştır. Braket delikleri, vidaları dahili alüminyum elemanlarla hizalayarak güvenli bir kurulum sağlar.

Tamamen az bakım gerektiren malzemelerle tasarlanan Haus Fargen Bioklimatik Pergola Sisteminiz, yıllarca kaygısız kullanım sağlayacaktır. Hücresel PVC kirişlerimiz ve taşıyıcı kirişlerimiz çürümez, bükülmez, çatlamaz veya soyulmaz. Alüminyum iç takviyeler ve dış braketler paslanmayacak veya paslanmayacaktır. Kaliteli paslanmaz çelik vidalar ve bağlantı elemanları yapıya paslanmayacak veya sızmayacaktır.