Bioclimatique Pergola

Geleneksel bir eviniz veya tasarım eviniz var mı? Dare bioklimatik pergola çağdaş bir dokunuş getirmek. Yeni bir yaşam alanı için ideal çözümdür.

Bioklimatik pergola 

Bu bağımsız veya eğimli Bioklimatik pergola, en spesifik olanlar dahil tüm projelerinize uyum sağlayacaktır. Ayarlanabilir kaburgalar uzunluğu 4.50 metreye ulaşabilir ve yapısı iki toz kaplı mesaj ile 7 metreye kadar uzanabilir.

30 m²'den fazla terası tek bir modül ile  kaplayabilir veya daha geniş yüzeyler için birkaçını yan yana getirebilir, size sağlamlık ve kalite sunabilirsiniz. bioklimatik pergolanın yapısı, bahçenize gizli entegrasyon için farklı renk ve tonlarda mevcuttur.

Geleneksel bir eviniz veya tasarım eviniz var mı? Dare bioklimatik pergola çağdaş bir dokunuş getirmek. Yeni bir yaşam alanı veya evinizin hak ettiği ideal uzantıyı yaratırken yenilikçi bir görünüm kazandırın. NAO, isteklerinize göre geleceğe özel bioklimatik ağaç dikmenizi yaratır . Her zevke ve her bütçeye uygun iki yeni pergola serisi geliştirdik . 

Bu pergola modelleri  her mevsime ve her türlü iklim koşuluna uyum sağlar. Çıtalar, gölgeyi, güneş ışığını veya havalandırmayı desteklemek için açılır ve kapanır. Tentelerden farklı olarak, bu pergolalarçok daha güçlü olma avantajına sahip olun ve dış mekanlarınızı ve bahçenizi iyileştirin. Tamamen açık olan çıtalar, terasın iyi havalandırılmasını sağlar. Eğildiklerinde güneş kremi haline gelirler ve dışarıdaki ışığı filtrelerler. Tamamen kapalıdırlar, güneş ışığına, ısıya ve yağmura karşı bir bariyer oluştururlar. Yağmur durumunda su geçirmez özelliği sayesinde teras tamamen gölgelenecektir. Sıcak havalarda güneş ışığı filtrelenecek ve verandanızı mükemmel bir şekilde gölgede bırakacaktır. Son olarak çıtaların yönünü ayarlayarak terasın doğal havalandırılmasını sağlayacak, böylece yaz aylarında bahçenizde keyifli bir yaşam alanı yaratacaksınız. Ayrıca alüminyum yapı hafifliği, güzelliği ve tasarımı bir araya getiriyor. yaparpergola  en şiddetli hava koşullarına dayanacaktır.

Yaz ve kış aylarında bioklimatik pergola, bioklimatik yönü, iklim ne olursa olsun özellikle uyarlanabilir olma avantajına sahiptir. Görünümü iyileştirirken,  yaz kış verandanızı keyifli bir yaşam alanına dönüştürüyorlar. Bir dikey kör  veya cam perdeleri senin dönüm eklenebilir  pergola tente tamamen kapalı alana.

Bu nedenle, pergola kışın ek yaşam alanı rezerve edebilir. Bizim Bioklimatik pergola özellikle cazip bir fiyata mevcuttur.