Bioclimatic Pergolas Systems

Bioclimatic Pergolas Systems

Bir kış bahçesi ve bir dış pergola tente arasında mükemmel bir ara çözüm olan bioklimatik pergolalar, patentli tasarımı ile teknoloji, konfor sağlar.

Bioklimatik pergolalar, Konfor Estetik Tasarim

Bir kış bahçesi ve bir dış pergola tente arasında mükemmel bir ara çözüm olan bioklimatik pergolalar, patentli tasarımı ile teknoloji, konfor ve çevreye saygıyı bir araya getiren benzersiz ek yaşam alanları sağlar.

Ayarlanabilir Güneş Gölgeleme

Alüminyumdan pergola yapılmış, elektrikle çalışan ayarlanabilir panjurlar, terastaki sıcaklığın yılın herhangi bir zamanında doğal olarak kontrol edilmesini sağlar ve özellikle 176° üçe dönebilme özelliği sayesinde güneşten, rüzgardan ve kötü hava koşullarından koruma sağlar. farklı konumlar:
• maksimum açıklık
• güneşi engelleyecek şekilde açık
• tamamen kapalı.

Elektronik olarak kontrol edilirler ve ayrıca yağmur ve rüzgar sensörleri kullanılarak güneş kırıcıyı hava koşullarına göre otomatik olarak ayarlamak da mümkündür.
pergolaların son derece modüler tasarımları, her türlü Tente pergola arklı ihtiyaç ve beklentiyi karşılamak için tüm bina stillerine ve farklı iklimlere uygundur.
Bu nedenle  ürünleri, hem ek yaşam alanından yararlanmak isteyen özel müşterilere hem de özellikle otel ve restoran ticaretinde, açık alanlarını donatmak ve binalarının boyutunu artırmak isteyen ticari müşterilere yöneliktir.

Her Tasarım Sipariş Üzerine Yapılır

Standart modelden ısmarlama tasarımlara kadar,  herhangi bir proje için bir çözüm sağlayabilir.Standartları altında sertifikalandırılmış standart versiyon için yaklaşık 400 renk ve kaplama sağlanabilir.

Bioklimatik Pergola Uzmanları

Bioklimatik Pergolalar, teraslar, kış bahçeleri, balkonlar, açık mutfaklar için koruma, estetik tasarım ve konforu garanti eden Bioclimatic Pergola üretim ve kurulumunu sağlayabilir... Piyasaya yeni çıkan bioklimatik pergolalar
hızlı bir başarı elde etti ve mevcut tüketici taleplerine mükemmel bir uyum sağlar.
Bu nedenle, bu iki dış tesise alternatif sunarken aynı zamanda yeni tüketici beklentilerine de cevap vermeyi seçtik. Üstüne üstlük konfor ve güneşten korumanın bir arada olduğu estetik tasarım, dış mekanların donatılmasına her zamankinden daha fazla önem veren tüketiciler için kesinlikle önemli bir faktör haline
geldi.Pergolalarımız, konfor, estetik tasarım ve konforu bir araya getiren sınıfının en iyisi ürünler olarak konumlanıyor ekolojik bir yaklaşım: ister özel ister ticari müşteriler olsun, alıcılar için üç temel kriter.

Çevreye Saygı

Sunulan çok çeşitli renkler ve dokulu efektler parlak, buzlu mat, kum tanecikli, ince taneli, ahşap tonları... sayesinde, mimari veya çevre ne olursa olsun biyoklimatik pergolalar çevredeki alanla koordine edilebilir.
%98 oranında geri dönüştürülebilir ve doğal havalandırma sağlayan ve böylece herhangi bir sera etkisinden kaçınan malzemelerden üretilen bioklimatik pergolalar, çevresel etkiyi mümkün olduğunca sınırlamayı amaçlayan mevcut tüketici trendleriyle mükemmel bir uyum içindedir.