Alüminyum pergola

Bir evde mi yaşıyorsunuz ve yaşam alanınızı iyileştirmek için çözümler mi arıyorsunuz? Mağazamız, evinizin içini veya dışını iyileştirmek için birçok ürün sunar

Alüminyum pergola: Akıllı bir seçim için tavsiyemiz

Bir evde mi yaşıyorsunuz ve yaşam alanınızı iyileştirmek için çözümler mi arıyorsunuz? Mağazamız, evinizin içini veya dışını iyileştirmek için birçok ürün sunar.
Örneğin, dışarıda korumalı bir alan kurmak için pergola kurulumuna doğru ilerleyebilirsiniz. Bu nedenle projeniz için en uygun alüminyum pergolayı seçmenize yardımcı olacak bazı ipuçları hazırladık!

Bir teras veya bahçe için pergola seçin

İhtiyacınız olan pergolaları seçmeden önce kendinize bütçeniz, amacınız ve zevkinizle ilgili birkaç soru sormanız gerekecek.
Bu, evinizde zaten mevcut olan dış düzeni göz önünde bulundurarak ihtiyaçlarınıza en uygun pergolaları seçmenize olanak sağlayacaktır.
İnce, güvenilir ve zamanla yerinde duracak sağlam bir model seçmek için alüminyum bioklimatik pergola tente tercih etmenizi tavsiye ederiz. Gerçekten de alüminyum pergola, dış mekan peyzajı için güvenli bir bahis olmaya devam ediyor.

Hangi renk: beyaz mı siyah mı ?

İhtiyacınıza en uygun tasarıma sahip modele karar verdiğinizde alüminyum pergolanın rengini de seçebilirsiniz . Size açık veya koyu modeller sunabiliriz.
Bu, uyumlu bir alanı çok kolay bir şekilde kurmak için bu yeni kurulumu evinizin tarzına uyarlamanıza olanak tanır.

Pergola veya kapalı alan: küçük bir veranda montajı

Pergolaların montajı, bir yüzme havuzunun yakınında hoş bir alan yaratmanıza izin verebilir. Bu, alüminyum sayesinde size korumalı ve güvenilir bir alan sağlayacaktır. Ancak bu seçeneği bir veranda kurmak için de tercih edebilirsiniz.
Çatı (düz, kavisli) seçimine sahip olacaksınız ve bu yeni kurulum için aranan tasarıma bağlı olacaktır.

Rahat bir alan için perdeler

Veranda oluşturmak için alüminyum pergolaları tercih ederseniz, perde takabilir ve oldukça keyifli bir dinlenme alanının keyfini çıkarabilirsiniz. Bu da sizi dış ısıdan koruyarak yaz mevsiminde serin bir alana sahip olmanızı sağlayacaktır.
Açık veya kapalı alan, pergola tente size kurulum seçeneği sunuyor!
Seçim aralığımız: kit, 6*3 m, 5*3 m

Özel pergola sistemleri

Ancak dikkatinizi çeken Bioclimatic pergolalara karar vermeden önce kriterlerinizi göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Gerçekten de bu elemanları yerleştirmek ve yeni yaşam alanını inşa etmek için sahip olduğunuz alanı unutmayın.
Mağazamız, çeşitli boyutlar arasında kolayca seçim yapmanıza olanak tanıyan birçok seçenek sunar. Ancak, ihtiyacınız olan boyutu bulamıyorsanız , mükemmel boyutlarda bir alan yaratmak için özel alüminyum pergolalardan yararlanabilirsiniz.
Ayrıca, bu yeni kurulumun konumuna bağlı olarak yaslanan veya bağımsız bir sistem arasında seçim yapmak gerekecektir. Bu, seçiminizi anında optimize etmenize yardımcı olacaktır!

Fiyat: pahalı mı yoksa uygun fiyatlı mı ?

Birçok alternatif: alüminyum tente, bıçak, çardak 
Pergolalar, kesinlikle bu yeni kurulum projesine hemen atlamak istemenizi sağlıyor. Ancak, ikincisinin fiyatını dikkate almak önemlidir. Aslında alüminyumun belirli bir maliyeti vardır ancak ürünün kalitesi ve dayanıklılığı son derece güvenilir bir ürüne yatırım yapmanızı sağlar.
Polikarbonat veya çelik çatılı ürünlerimiz, UV ışınlarına dayanıklı olurken, mekanı elementlerden korumanızı sağlar. Ayrıca kullanılan malzemeler yapının düzenli bakımını yapmanızı sağlar.

Bir seçim bioiklimsel pergola

Gerçekten de pergolalarımız sizi ısıdan korurken ışığı içeri alacak. Bu bioklimatik pergola bu nedenle yaşam konforunuzu artırmak ve her mevsim temiz havanın tadını çıkarmak için idealdir. Bu nedenle, yaz aylarında bir dinlenme alanının keyfini çıkarmak istiyorsanız, alüminyumun ısıl direnci büyük bir avantajdır.
Bu nedenle, bu yeni projeye başlamak için kriterlerinizi listelemek ve seçimimize göz atmak için daha fazla beklemeyin.