Pergola Retractable

Elektrikli veranda tenteleri, herhangi bir boyuttaki kanopiyi zahmetsizce açarak, verandanızın keyfini daha da fazla çıkarmanıza yardımcı olarak, rahatlık sunar

Retractable Roof Pergola

Retractable Roof, bioklimatik pergola Sistemleri Elektrikli veranda tenteleri, herhangi bir boyuttaki kanopiyi zahmetsizce açarak, verandanızın keyfini daha da fazla çıkarmanıza yardımcı olarak, rahatlık ile daha fazla lüks katar.
Elektrikli çalışma, kısa süreler için bile olsa, tentemizin keyfini daha düzenli ve zahmetsizce çıkarmayı kolaylaştırır.
Alanınız ne olursa olsun, ister büyük ister küçük olsun, elektrikli veranda tentelerimiz, en az eforla maksimum keyif sunarken, iş yükünü de ortadan kaldırır. Şanzıman marş kollarını gevşetmek yerine verandanızın keyfini çıkarmanıza izin veriyor.
Hepimiz yaz günlerini sabırsızlıkla bekliyoruz, bahçenin tadını çıkarırken dinlenerek vakit geçiriyoruz. Elegant'ın elektrikli veranda tenteleri ile verandanız hızla daha tanımlanmış ve uyumlu, korunan bir alan haline gelir. Yaz sıcağından veya rahatsız edici parlamalardan arınmış, bir düğmeye basılarak anında kapatılır. Bu kadar hızlı, kolay elektrik kullanımıyla, manuel olarak zahmet etmemiş olabileceğiniz kısa kahveler için bile verandanızın keyfini daha sık çıkarırken bulacaksınız.

Elektrikli Veranda Tenteleri Nasıl çalışırlar ?

Pergola Tente kumaş borusunun içine, düzgün bir şekilde gizlenmiş, herhangi bir ek alan gerektirmeyen veya tentenize herhangi bir boyut eklemeyen bir elektrikli borulu motor monte edilmiştir. Elektrikli çalışma oldukça sessizdir, çoğu veranda tentesini uzatmak sadece otuz veya kırk saniye sürer  ve istenirse tente kısmen durdurulabilir.
Elektrikli sürücüler, daha büyük veya daha küçük veranda tenteleri için gerekli olan uygun bir boyut ve tork için farklı boyutlarda üretilmiştir. Açma/kapama sırasında yalnızca 3 amperlik bir elektrik kaynağı alarak, kontrol daha sonra bir duvar anahtarına sabit bağlanabilir veya bir ahize kullanılarak radyo kontrollü olabilir.
Güvenilirler mi?

Becker ve Somfy motorları kullanıyoruz. Fransa'nın Cluses kentinde bulunan Somfy, boru şeklindeki elektrik motorunu icat etti ve bugüne kadar pazar lideri olmaya devam ediyor. Kökleri, Arve Vadisi'ndeki ustaların Cenevre'deki komşu İsviçreli saatçiler için hassas parçalar yaptıkları 1750'ye kadar uzanıyor. 1969'da yerel bir tente üreticisi, tentelerini elektrikle çalıştırmak istediğinde, Somfy'nin kurucuları, dünya çapında geniş bir pazarın kurulmayı bekleyen ilk hassas elektrikli tahriki olan LS'yi tasarlayarak yanıt verdi.
Sektörün öncüleri olarak, yıllarca süren gelişmeden sonra, ürünleri bugün aşırı derecede güvenilir olduğunu kanıtlıyor  ekonomik elektrikli tenteler içinde ikame ithalat dışında bir dünya. Elegant'ta Somfy elektrikli sürücüyü neredeyse hatasız güvenilir bulduk.

Elektrikli veranda pergola tenteleri, yalnızca manuel sarma zahmetini ortadan kaldırmakla kalmaz, aynı zamanda düzenli, tutarlı bir şekilde açılıp kapanmalarını da kontrol eder. Her seferinde santimetreye kadar optimum projeksiyonlarına doğru uzanan, ardından yumuşak kontrollü bir hızda geri çekilerek her kullanımda yumuşak bir kapanışa kadar  bu mükemmel yönetilen işlem, bir veranda tente çerçevesine, mekanizmasına ve kumaş rulosuna özen gösterir.

Başka avantajları var mı ?

Elektrikli veranda tentelerinin çok daha az açık bırakıldığını gördük; gereksiz aşınmaya, zorlanmaya veya gözetimsiz hava hasarına daha az maruz kalır. Bir düğmeye basmak, uzun krank kolları kullanmaktan daha hızlı ve daha kolaydır, bu nedenle elektrikli ünitelerin açılması daha kolay olduğu gibi, her seferinde aynı derecede kolay kapatılır.
Son olarak, elektrikli veranda tenteleri, beraberinde hava sensörlerine sahip olabilir. Bir gölgeliği rüzgardan otomatik olarak kapatabilen veya iç mekan mobilyalarını güçlü güneşten otomatik olarak kapatan elektrikli cihazlar. Rüzgar ve hareket sensörleri, elektrik sistemlerinin daha uzun süre dayanabilmesinin bir başka nedenidir; önemli bir rüzgar yelken alanı oluşturan bu büyük veranda kanopileri..