Işıklı Veranda Tenteleri

İşıklı veranda Pergola tenteleri, veranda ortamınıza ekstra lüks ve amaç katar. Işıklı tentelerimiz güneş battıktan sonra sürekli kullanım sunar.

İşıklı Veranda Tenteleri

İşıklı veranda Pergola tenteleri, veranda ortamınıza ekstra lüks ve amaç katar. Işıklı tentelerimiz güneş battıktan sonra sürekli kullanım sunar ve yalnız sessiz gecelerde durmasına gerek yok, ışıklarla tenteniz tüm yıl boyunca açık hava eğlencesi için mükemmel ortamı yaratır. Toplantıları yağmur korkusu olmadan planlayın; parti misafirleri, duştan bağımsız olarak verandanıza dökülebilir.

Pergola Tente ışıkları büyük bir fark yarattı ve akşam içkileri ve barbeküler için davetkar bir mekan yarattı.
Veranda yaşam alanınızda daha fazla zaman geçirmenin ne kadar harika olacağını hayal edin.  Akşamları geç saatlere kadar oturabilir, bir kadeh şarap, barbekü ve hatta üstü kapalı ve aydınlatılmış konforda tam açık havada yemek yiyebilir. Işıklı tentelerimizle yapabilirsiniz!
Hausfargen veranda tentesi, yerleşik LED ışıklar ve yüksek düzeyde mühendislik ile birlikte gelir. Uç kapakları için yaylı kapanan yan yanaklar dahil olmak üzere kauçuk su contaları kasasını sıkıca kapatırken, diğer özellikler arasında güçlü dövme kol eklemleri bulunur.

Duvar kasasının genişliği boyunca yerleştirilmiş ışıklarla, tümü zamansız klasik, oval biçimli bir tasarım içinde, bu yenilikçi veranda tenteleri güçlü ve şık bir açıklama yapar.
Kompakt, ince tasarımıyla ışıklı Markise E6900'ümüz her modern eve şık bir ifade katar. Son derece çağdaş oval şeklin gücü, burulmaya karşı dirençli bir silindir boru kullanılarak artırılmıştır. Bu son düzeltmeli tenteyi şık ama dayanıklı bir kalite seçimi haline getiriyor.

Operasyonda sessizdirler, göründükleri kadar sofistike hissederler. 3 m'ye kadar dışa doğru projeksiyona kadar orta veranda gereksinimleri için idealdir.
Üstün yapı kalitesinin birçok yönüne sahip olan Ultima ışıklı tentelerimiz kalite, boyut ve uzun ömür sunar. Güçlü kasa kaset kutusu, veranda duvarınıza tam olarak oturur ve yıl boyunca koşullara karşı oldukça dayanıklıdır. Akıllı bir LED ışık çubuğu, tüm ön profilini kaplayarak akşamları gölgeliği aydınlatıyor.

Daha fazla güç için tek bir sağlam alüminyum bloktan kesilmiş kol eklemlerine ve ayrıca uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmış tamamen kaliteli bir metal yapıya sahip olan Markiza Ultima, ışıklı her türlü verandaya gurur verici ve güvenilir bir katkı sağlar.
Bu tasarımcı ışıklı tente, ultra modern, sade bir görünümle tasarlanmıştır. Teknik olarak gelişmiş ve yüksek mukavemet için üretilmiş kaliteli yuvarlak kaset kasası, benzersiz, gönye köşe tasarımına sahiptir, tüm mekanik parçalar gözden gizlenmiştir.
Diğer özellikler arasında 10 yıl garantili uzun ömürlü kollar ve tekstilin mükemmel gerginliğini ve konumunu koruyan benzersiz bir Optimum-Flow kumaş sistemi bulunur. 4 m'ye kadar dışa doğru çıkıntıları olan LuxusHaus, en büyük veya en büyük verandaya uygundur.