Düz Pergola Tente, Teras Kapatma Sistemleri

Düz Pergola Tente  sistemleri katlanır bir tente sistemi olup yıl boyunca kötü hava koşullarından korunmak için kullanılmaktadır.

Düz Pergola Tente, Teras Kapatma Sistemleri

Düz Pergola Tente  sistemleri katlanır bir tente sistemi olup yıl boyunca kötü hava koşullarından korunmak için kullanılmaktadır. düz pergola sistemleri, raylar üzerinde hareket eden, alüminyum, ahşap ve çelik yapılara uyarlanabilen hareketli tavan sistemleridir. Düz eğimli pergola sistemleri Düz şekil, kumaş gerildiğinde yağmur suyunun akmasını sağlar. Ürün duvara ya da bağımsız bir yapı olarak kurulabilir. Düz pergola sistemleri, rüzgar ölçeği, 117 km/s hıza kadar 11 şiddette rüzgara dayanacak şekilde tasarlanmıştır, karaya, yağmura ve güneş ışığına dayanıklıdır. Bioclimatic pergola sistemlerinde yağmurlu ve karlı havalarda suyun dışarı akması için su kanalları bulunmaktadır.
Düz Bioklimatik Pergola Sistemlerinde Açık Alan Kullanımında Yüksek Verim Alınması İçin Sistemin Ekstrüde Alüminyum Parçaları Elektrostatik Toz Boya Yöntemi Ile Boyanmaktadır. Tüm Cıvatalar, Vidalar Ve Pimler Uzun Hizmet Ömrü Tutmak İçin Yüksek Kaliteli Paslanmaz Çelikten Üretilmiştir.

Düz Pergola Tente Özellikleri;

Alman menşeli yanmaz kumaş malzeme.
Yüksek alaşımlı alüminyum kasa
Parçalar ve bağlantı parçaları 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir
Aç Kapat otomasyon sistemi
Somfy ve Becker otomasyon sistemi
Parlaklığı ayarlanabilen LED – TEC teknolojisi
Çevresel faktörlere rağmen uzun ömürlü kullanıma uygundur.