Açılır Kapanır Pergolalar ve Çatı Sistemleri

Açılır Kapanır Pergolalar ve Çatı Sistemleri

Açılır kapanır bioklimatik pergola ve çatı sistemi, dış mekanların her türlü hava koşulunda kullanılmasına izin veren zarif bir dış mekan kaplaması sağlar.

Açılır Kapanır Pergolalar ve Çatı Sistemleri

Açılır kapanır bioklimatik pergola ve çatı sistemi, dış mekanların her türlü hava koşulunda kullanılmasına izin veren zarif bir dış mekan kaplaması sağlar. Sistem, Beaufort sınıfı 11'e (117 km/saate kadar) kadar bir rüzgar derecesi sunar ve en kötü yağmur, dolu veya güneşli hava koşullarına bile dayanacak şekilde tasarlanmıştır.
Sistem, dış ürün uygulamaları için üstün genel performans sağlayan ısıyla sertleşen toz boya ile kaplanmış yüksek dereceli 6063 ekstrüde alüminyum profiller kullanılarak boyuta göre üretilmiştir. Tüm cıvatalar, vidalar ve pimler, daha uzun sistem ömrü sağlamak için yüksek kaliteli paslanmaz çeliktir.
Kiriş profilleri (54mm x 135mm), benzersiz su koruma yan kanalları ile tasarlanmıştır ve 10m'ye kadar çıkıntılara izin verir.sistem başına. Genişlikler site gereksinimlerine göre özelleştirilmiştir ve 13m'ye kadar her boyutta mevcuttur. pergola tente sistemi, bir düğmeye dokunarak 130 m²'ye kadar koruma sağlar , ancak gerektiğinde birden fazla sistemi birbirine bağlamak da mümkündür ve her seferinde %100 su geçirmez birleştirme sağlayan patentli fırtına kanalı birleştirme sistemi ile kolaylaştırılır. 34 RPM'de sorunsuz ve hızlı çalışmayı sağlamak için özel olarak oluşturulmuş bir doğrudan tahrikli motor sistemi aracılığıyla Avrupa teknolojisi (SOMFY) kullanılarakuzaktan kumandalı motorizasyon sağlanır. İsteğe bağlı hi enerjili LED-TEC aydınlatma sistemipratik bir sınıf dokunuşu sağlar ve bir uzaktan karartma denetleyicisi ile birleştiğinde, kullanıcının havayı çevredeki ortama uyacak şekilde değiştirmesine olanak tanır.

Sistemin kalbi, üç katmanlı bir bariyer sistemi içeren ve birden fazla dahili paslanmaz çelikle güçlendirilmiş bir triger kayışı ile birlikte çalışan birden fazla F3 sekiz tekerlekli kızaklı araba (her F3 arabasının yük sınırı 600 kg'dır) tarafından tahrik edilir. 966 kg'ın üzerinde bir çekme gücü sağlamak için kablolar. Kumaş membrana 6 derecelik bir açıyla düşmeyi mümkün kılmak ve tüm suyun tahliye edilmesini sağlamak için uygulanan bu gerilimdir.
Alman üretimi, yangına dayanıklı ve %100 su geçirmez mimari membranmaksimum stabilite ve sıcaklığa, neme ve kire karşı direnç sağlayan hem opak hem de şeffaf olarak çeşitli renklerde mevcuttur. Bu küçültmek veya torba değil, ve akrilik üst kaplama çok yapar kolay temiz için yıllarca. Kumaş, kullanılmadığında, gerekli olmadığında elemanlardan koruma sağlamak için sistem kapağının altına düzgün bir şekilde geri çekilir.  sistemleri en yüksek düzeyde koruma
sağlamak için tüm ayrıntılara odaklanır, bu nedenle tüm pergola sistemleri, tüm parametrelerde Stormguard yumuşak dokunuşlu kenar contası ile standart olarak gelir. Stormguard, yağmura karşı üstün koruma sağlarve sistemin dışından gelen taslak izinsiz giriş ve yalnızca  sistemlerinde mevcuttur. Stormguards yumuşak dokunuşlu kenar contası, elemanlardan mümkün olan en iyi korumayı sağlamak için ekstra yumuşak ve esnek bir kauçuktan üretilmiştir.

Teknik Özellikleri

• Hepsi bir arada sistem: 13 metreye kadar genişlik ve 10 metre çıkıntı - 130m² kaplama
• 11 Beaufort'a kadar rüzgar direnci sınıfı (117 km/s'ye kadar)
• Karartma seçeneği ile entegre LED aydınlatma mümkündür (opsiyonel)
• Sistemler tamamı yangın geciktiricidir
• Kolay kurulum, yüksek kaliteli ekstrüde alüminyum profillerden özel yapım sistem
• Su geçirmez kumaş. Sistemlerin tümü entegre drenaj ile donatılmıştır
• LED aydınlatmayı ve sistemi kontrol etmek için uzaktan kumanda
• Sistemler 15 farklı RAL renginde mevcuttur.